Beeld en geluid: Predia Speakerphone

De Predia Speakerphone is de perfecte partner voor de Predia Cam, want die is niet voorzien van een ingebouwde microfoon. Deze speakerphone is uitgerust met een 6 mic omnidirectional microphone array (radius: 5 meter) en een speaker van 5 watt. Zij zorgen samen voor een glashelder geluid.

Een paar voordelen van de speakerphone op een rij:

• Dankzij een ingebouwde accu is de Predia Speakerphone draadloos tot 8 uur te gebruiken, ook met het volume op maximaal.
  • Opladen kan op verschillende manieren: via USB C of zelfs draadloos via NFC!
  • Handige aansluitingen zijn Bluetooth (4.2+EDR)  en een 3.5mm jack.