Beeld en geluid: Predia Cam

De Predia Cam is een kwaliteitscamera die speciaal is ontwikkeld voor grootformaat schermen. Met een magneet klik je hem zo op je Predia touchscreen of display, zonder gereedschap.

Deze handige camera heeft een aantal grote voordelen:

• Makkelijk te bedienen, er is geen extra gereedschap nodig.
  • De Predia Cam heeft een lensresolutie van 8 megapixels en een framerate van 60 fps en staat daarmee garant voor een haarscherp en vloeiend beeld.
  • Dankzij de grote lenshoek en de Fixed Focus-functie krijg je de hele klas of vergadertafel perfect in beeld.

• De Predia Cam is volledig Plug&Play en werkt uitstekend in combinatie met bijvoorbeeld Microsoft Teams en Google Meet.