Predia HD-board Installatie handleiding driver en software

Klik hier om de software te downloaden.

Download en installeer de volgende software op uw computer:

• HD-board Driver V4.0.0.4
  • HD-board Software V9.0
Let op: Beide programma’s dienen als Admin op de computer te worden geïnstalleerd. Lukt de installatie onder uw account niet, neem dan contact op met uw netwerkbeheerder.
Tip: Sla de software pakketten binnen uw netwerkomgeving op, zodat u deze niet bij elke computer opnieuw hoeft te downloaden maar deze vanaf uw eigen netwerk op de verschillende computers kunt installeren.
  • Plaats het icoon van het HD-board Driver Keuzemenu op het bureaublad van de leerkrachten.
  • Start het “driver keuzescherm” dat na de installatie automatisch op uw bureaublad is gezet.
  • Na het starten van het “driver keuzescherm” heeft u drie opties:
  • Kies de optie die voor u van toepassing is:
    HD-board met gekleurde knoppen:
    - Selecteer in de taakbalk rechtsonder het icoon van de driver.
    - Selecteer het type bord en klik vervolgens op Kalibreren.
    HD-board met zwart-wit knoppen:
    - Selecteer in de taakbalk rechtsonder het icoon van de driver.
    - Klik op Kalibreren.
  • Het is tijd om te software in te stellen. Selecteer HD-board Software 9 op het bureaublad.
  • Bij de inlog hoeft niks ingevuld te worden, ga verder.
  • Selecteer Schermweergave.