Wat kan ik doen bij een korrelig of vervormd beeld of wanneer ik zwarte balken zie op mijn touchscreen?

Windows
Dit soort afwijkingen wordt meestal veroorzaakt door een verkeerd ingestelde resolutie. Kies op je computer (bij 'beeldscherminstellingen') een resolutie van minimaal 1920x1080.

Chrome

• Druk op Shift + Ctrl en dan op + (lager) of – (hoger) om de resolutie aan te passen.
Lukt het niet? Neem dan contact op met je netwerkbeheerder