Wat kan ik doen als ik op mijn touchscreen alleen maar 'No Signal' zie?

Windows
Stel schermduplicatie in: druk gelijktijdig op de Windows-toets en de P-toets en kies 'Dupliceren'.

Chrome
  • Selecteer de tijd rechtsonder
  • Selecteer 'Instellingen'
  • Klik in het gedeelte 'Apparaat' op 'Schermen'
  • Selecteer 'Intern beeldscherm mirroren'. Je scherm wordt dan weergeven op alle aangesloten beeldschermen.
Tip: Houd de toets 'Helderheid verlagen' ingedrukt als je het Chromebook-scherm alleen op je eigen beeldscherm wilt bekijken'
Probleem niet opgelost? Dan is er waarschijnlijk een verkeerde weergavebron gekozen. Dit kun je op twee manieren verhelpen:
Met de knoppen op je touchscreen
  • Druk op de homeknop (het huisje) om in het menu van het scherm te komen.
  • Druk vervolgens op 'Bronnen' en kies de juiste bron.
Met de afstandsbediening van je touchscreen
Druk op het knopje voor bronselectie en kies de juiste bron.
Nog steeds een probleem? Check dan of de HDMI-kabel misschien defect is.