Wat kan ik doen als de touch-functionaliteit op mijn scherm niet werkt?

Veel digiborden worden geleverd met een ingebouwde computer, de OPS-module. Maar er zijn ook heel wat mensen die werken met een los aangesloten laptop of ander device om hun touchscreen aan te sturen. Is dat bij jou ook het geval?

• Check dan of je computer en je touchscreen met elkaar verbonden zijn via een USB-kabel (let op: dit is dus niet de HDMI-kabel, die is alleen voor beeld en geluid).
  • Is er een USB-kabel aangesloten, check dan of hij in de juiste USB-ingang van je touchscreen zit (namelijk de ingang die hoort bij de gekozen HDMI-ingang).
  • USB-kabel correct aangesloten en nog geen touch? Check dan of de touch wel werkt op de ingebouwde whiteboard software van je touchscreen.
  • Is dit het geval, klik dan met de rechtermuisknop op het icoontje en sluit de driver af. Je kunt deze driver het beste helemaal verwijderen, dan heb je er ook geen last meer van.