De letters van onze methodesoftware worden vaak vertekend weergegeven op mijn touchscreen. Wat kan ik doen?

• Als jij je touchscreen aanstuurt met een Windows-device, check dan of er op de achtergrond een driver voor een digibord meedraait. Je ziet dan op je computer een van de volgende icoontjes in de Windows-taakbalk rechtsonder:

• Is dit het geval, klik dan met de rechtermuisknop op het icoontje en sluit de driver af. Je kunt deze driver het beste helemaal verwijderen, dan heb je er ook geen last meer van.
  • Probeer het eens met een andere browser. Er is bijvoorbeeld software die niet optimaal draait onder Google Chrome maar wel (of in ieder geval beter) onder Microsoft Edge.
  • In sommige gevallen kun je vertekening voorkomen door de educatieve software niet beeldvullend ('fullscreen') te gebruiken.
  • Gebruik de whiteboard tools van het touchscreen om over het werkblad te schrijven. Raadpleeg de korte handleiding van jouw touchscreen voor meer informatie.