Predia Touch Flow

De Predia Touch Flow maakt lesgeven, presenteren of brainstormen met een touchscreen nog vloeiender en intuïtiever. Het scherm reageert direct op elke aanraking met vinger of pen en je kunt er extreem snel op schrijven.

Voordelen van de Predia Touch Flow:

  • Op het scherm schrijven terwijl je met je er met handpalm op rust. Tevens herkent het scherm als je met de pen schrijft. De dikte van de pen wordt aangegeven op basis van de druk die je aanbrengt bij het schrijven.
  • Het PCAP-scherm werkt net als dat van een smartphone of tablet. Omdat de sensor zich tussen het gelaagde glas bevindt is het krasbestendig. door de hoge resolutie, 3840x2160 Ultra HD4K is het scherm uitstekend leesbaar tot en met een inkijkhoek van 178 graden. De tijd tussen aanraking en de reactie van het scherm bedraagt minder dan 20ms.
  • Nooit meer problemen met opslaan door bestanden op te slaan in de cloud. Je hebt de keuze uit OneDrive & Google Drive. Dit geeft je de mogelijkheid om er later verder in te werken. Deze bestanden zijn daarnaast ook op andere schermen beschikbaar.
  • Van scherm naar tafel. Door gebruik te maken van de Tip & Touch opstelling is hij gemakkelijk om te toveren tot tafel. De Tip & Touch is speciaal ontwikkeld voor touch schermen (tot 65 inch) die ook in de tafelstand gebruikt zullen worden. Het statief op wielen heeft een elektrische hoogteverstelling van 660 - 1320 mm (hart scherm).

Specificaties

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.