Predia Touch Swift

De Predia Touch Swift betekent een grote stap voorwaarts in touchscreens voor onderwijs en zakelijk gebruik. Met meerdere technologische innovaties, voor nóg prettiger lesgeven en presenteren.

Voordelen van de Predia Touch Swift:

• Schrijven alsof je op papier werkt: er zit nauwelijks afstand tussen het schrijfoppervlak en het paneel dat het beeld weergeeft. De cursor volgt je vinger of pen heel nauwkeurig.
  • De touchtechniek herkent automatisch de pen als schrijftool en de vinger als swipe- of scroll-tool. Met je handpalm selecteer je altijd automatisch de wisser. Je hoeft dus niet meer steeds naar verschillende tools te zoeken.
  • Dankzij een nieuwe, extra krachtige Android-module kun je supersnel werken en schakelen. Het touchscreen is snel en eenvoudig op afstand te voorzien van de nieuwste features en (beveiligings)updates. Ook is het mogelijk al je touchscreens centraal te beheren en instellingen centraal door te voeren (aanvullende software/ dienst).
  • De jongste versie van het besturingssysteem Predia Home biedt veel nieuwe mogelijkheden. Zo kun je nu werken in een split screen, eenvoudig aantekeningen delen en direct afbeeldingen importeren. Verder kun je probleemloos draadloos streamen vanaf Chrome-, Apple- en Windows-devices.
  • Je kunt de systeeminstellingen van je Predia Touch Swift beveiligen. Daarmee voorkom je dat gebruikers per abuis de instellingen aanpassen. Ook kun je de aansluitingen op het scherm een eigen naam geven. Zo hoef je nooit meer te zoeken welk apparaat op welke ingang is aangesloten.
  • De Predia Touch Swift heeft een fraai design met extra smalle randen en zonder overbodige knoppen aan de voorzijde. De stijlvolle afstandsbediening is lekker eenvoudig, met veelgebruikte functies als beeld stilzetten, beeld op zwart zetten, screenlock en helderheid en volume aanpassen.
  • De Predia Touch Swift is voorzien van een USB-C-aansluiting waarop je allerlei devices kunt aansluiten. Deze aansluiting zorgt ervoor dat de signalen voor beeld, geluid én de touchbediening via één kabeltje worden verzonden. Bovendien wordt het aangesloten device direct opgeladen.

Specificaties