Draadloze connectie: Chromecast

De Google Chromecast is een hdmi-stick die een directe verbinding mogelijk maakt tussen een Android device en een touchscreen of digibord.
Via deze (WiFi)-verbinding kunt u het beeld van uw Android device spiegelen en content streamen.

Een paar voordelen:

  • Streamen vanaf verschillende apparaten zoals je laptop, telefoon of tablet
  • Je kunt content streamen tot in Ultra HD
  • Content wordt snel geladen
  • Eenvoudig in installatie en gebruik
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.