Draadloze connectie: Barco Clickshare

De oplossing voor professioneel draadloos presenteren. Met één druk op de knop device onafhankelijk presenteren, bijvoorbeeld in de boardroom bij bestuurskantoren.

Clickshare bestaat uit een ontvanger die wordt aangesloten op het scherm en kleine draadloze zendertjes (presentatie buttons) die in de USB-poort van de laptop of tablet worden gestoken. Het beeld wordt vervolgens draadloos verzonden naar het scherm, zonder gedoe met kabels, verkeerde aansluitingen etc.

Een greep uit de voordelen:

• Geen gaten in de tafel of inprikpunt op de wand
  • Geen kabel issues, aansluiting scherm doet er immers niet toe
  • Software wordt direct vanaf de presentatie button gestart
  • Plug&Play, dus geen complexe IT
  • Meerdere presentaties op 1 scherm, uit te breiden met 5 buttons
  • Ondersteuning voor vrijwel alle devices en platforms