Draadloze connectie: Predia Share Dongle

Met de Predia Share Dongle maak je het gastsprekers heel makkelijk om iets op een veilige manier draadloos te delen via jouw Predia touchscreen. Met deze slimme accessoire vergader je efficiënter dan ooit, zonder onnodige kabels of verloopstekkers.

Zomaar een greep uit de voordelen:

• Het is veilig; er hoeven geen vreemde USB-sticks meer in je systeem.
  • Het werkt eenvoudig; De gast sluit de Predia Share Dongle aan op een USB-poort van zijn of haar laptop. Vervolgens wordt met een druk op de knop een tijdelijk stukje software geïnstalleerd om het delen mogelijk te maken. De gast kan nu de presentatie direct draadloos delen op jouw Predia touchscreen.
  • Je kunt tot maar liefst acht dongles aansluiten op één scherm. Gebruikt de gast een Windows-device, dan kan hij/zij zelfs de touchfunctie overnemen en de presentatie volledig interactief laten zien.
  • Er is geen batterij nodig; het apparaat is compatible met Windows en MAC OS.