Hoogteverstellingen: Predia Trolley

De Predia Trolley is een hoogwaardige elektrische hoogteverstelling op een verrijdbaar onderstel. Het onderstel van de lift is uitgerust met vier zwenkwielen waarvan er twee voorzien zijn van een rem. Door de diameter van 75 mm zijn obstakels zoals drempels geen enkele belemmering. De trolley beschikt over een opbergoplossing achter het scherm waar bijvoorbeeld een SFF pc gemonteerd kan worden. Tevens is er een voorziening getroffen voor een NUC (VESA 10x10).

Een aantal voordelen op een rijtje:

• Grote flat panel interface mount met max. VESA 800x600
  • Eenvoudig te verwijderen/onderhoudspositie van de montagearmen
  • VESA indicator op montage basis
  • Met speciale uitdrukbare plaatjes om eenvoudig wandcontactdozen en Neutrik® chassis delen voor USB, netwerk, audio, etc. te installeren
  • Standaard geleverd inclusief Soundbar bracket
  • Breder wielframe voor maximale stabiliteit met grote flat panels in combinatie met whiteboards
  • Uitgebreid assortiment accessoires beschikbaar (zoals de afsluitkap, bracket voor PC/Thin Client, pennenbak, whiteboard vleugels)

Beschikbare accessoires

• Pen tray geschikt voor montage onder het touchscreen
  • Afsluitbare afdekkap voor bergruimte
  • Toetsenbord plateau
  • Ophanghaak t.b.v. bekabeling
  • Vijf vlaks whiteboard oplossing emaille staal
  • Voetbediening / IR afstandsbediening

Specificaties