Beeld en geluid: Predia PC Module

Met de nieuwe Predia PC Module met Gen 8 Intel-processor tover je het Predia Touchscreen om in een complete interactieve oplossing. Dankzij de module heb je geen kabels meer nodig en met de handige HDMI-out is een HDMI-splitter voor bijvoorbeeld een monitor op het bureau overbodig. De Predia OPS Modules zijn voorzien van een krachtige Gen 8 Intel-processor, uitsluitend A-Merk componenten, USB-C aansluiting, SSD-opslag en Ultra HD grafische kaart.

Zomaar een paar voordelen:

• Niet langer meer het touchscreen verbinden met nog een aparte computer! Je houdt meer ruimte over op je bureau.
  • Opstarten gebeurt binnen tien seconden.
  • De PC-module is uitgerust met een snelle SSD-schijf.

Specificaties